Over ons

Consentec is een allround fietsenwinkel in (Neer)Pelt. Sinds 2010 specialiseren we ons in de elektrische tweewielers. Maar u kan bij ons ook terrecht voor gewone stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes, tweedehandsfietsen, alle nodige accessoires en onderdelen. Uw fiets herstellen of laten onderhouden kan in onze werkplaats, ook als deze fiets niet bij ons werd aangekocht! Reparatie plannen kan via volgende link, telefonisch of via winkel@consentec.be: https://www.twsc.nl/consentec

Met deze webshop willen we een beeld geven van de producten die we aanbieden in onze winkel. Bezoek zeker eens onze winkel, alle producten staan klaar om getest te worden. Een langere testrit maken met een elektrische fiets? Geen probleem! Maak even een afspraak en test de fietsen gerust enkele uren of volledige dag uit.

Contactgegevens:

Consentec - fietsen en herstellingen
Kloosterstraat 18 bus 2
3910 - (Neer)Pelt

winkel@consentec.be
011 38 03 61

Over ons

maakjefietselektrisch.be is een onderdeel van fietsenwinkel Consentec in Neerpelt. Deze webshop is in leven geroepen vanwege de grote vraag naar de ombouw van je gewone fiets, mtb of racefiets.

Neem contact met ons op

Telefoon
+32 11 38 03 61
E-mail
info@consentec.be

Facebook